KBO-PCOB ONE ISSUE VACCINATIESTRATEGIE online lezen
Wat is nu de vaccinatiestrategie?
 
Het kabinet heeft het advies van de Gezondheidsraad om kwetsbare ouderen voorrang te geven bij de start van de inentingscampagne tegen corona niet gevolgd. De beschikbaarheid van vaccins, de logistiek rond vaccins én door corona geveld personeel in de acute zorg waren aanleiding om het vaccinatieschema aan te passen. KBO-PCOB heeft op zich begrip voor deze wijziging, maar benadrukt dat kwetsbare (oudere) mensen die het hardst een vaccin nodig hebben niet uit het oog moeten worden verloren. Wij willen u graag inzicht geven in de coronavaccinatie strategie en de voorgenomen stappen.
Lees meer
Spreekuur over coronavaccin met Ted van Essen
 
De vaccins zijn er en de campagne om zoveel mogelijk mensen in te enten is gestart. Omdat er veel vragen leven over de vaccins, willen we u de mogelijkheid geven om deze ook persoonlijk te stellen aan voormalig huisarts en omroep MAX-dokter Ted van Essen. Op vrijdag 8 januari houdt hij om 13.00 uur digitaal spreekuur. U kunt alles vragen over het vaccin: de werking, hoe  het tot stand is gekomen, de bijwerkingen etc.  

Meld u hieronder aan voor het vragenuur, vrijdag 8 januari om 13.00 uur. 
Meld u aan
Meest gestelde vragen
 
Het vaccineren is begonnen maar er zijn nog altijd veel vragen. We hebben de negen belangrijkste vragen voor u beantwoord.
Kijk of uw vraag er tussen staat of bezoek de campagnesite van de overheid,  www.coronavaccinatie.nl 
Vraag en antwoord
NB.: U ontvangt dit bericht omdat u bij ons bekend bent als lid van KBO of PCOB. Als deze informatie onjuist blijkt te zijn, wilt u dat dan aan ons laten weten via een reactie op dit bericht? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Volg ons
Facebook   Twitter
 
Links naar
onze websites:
KBO-PCOB.nl
UnieKBO.nl
PCOB.nl
 
Seniorenorganisatie
KBO-PCOB
Ringwade 67
3439 LM Nieuwegein
Telefoon: 030 – 3 400 600
E-mail: info@kbo-pcob.nl
Reageren    |   Gegevens wijzigen   |   Afmelden
...