AANKONDIGING KBO-PCOB WEBINARS online lezen
KBO-PCOB Webinars op donderdag
 
Vanaf 19 november zal KBO-PCOB om de week op donderdag een webinar organiseren. Een leuke manier om geïnformeerd te worden over allerlei onderwerpen.
Zo houden we op donderdag 19 november een webinar over boeken. Op 3 december om 11:00 uur gaan we in gesprek het Zilveren Kruis over de collectieve zorgverzekering. Heeft u vragen over de verzekering? En waarom deze ideaal voor senioren is? Wilt u meer informatie over overstappen? Stel uw vragen tijdens dit webinar. 

Boekenliefde
 
December staat voor de deur en de avonden zijn langer. Misschien brengt u die wel lezend door. Of misschien denkt u na wie u een mooi boek cadeau zou kunnen geven tijdens de feestdagen. Wat is leuk voor uw partner of kleinkind? Al uw vragen over boeken kunt u stellen tijdens het KBO-PCOB webinar ‘Boekenliefde’ op donderdag 19 november van 15:00 tot 16:00 uur. Oud-boekverkoopster Trees Nelissen zal vertellen over boeken, lezen en vragen beantwoorden. U kunt zich aanmelden via deze link: https://kbo-pcob.webinargeek.com/boekenliefde
 
Alle informatie over de webinars en eerdere webinars vindt u op onze site.
Webinars
 
Corona en Kerst
 
Kerstmis in tijden van corona is heel anders dan we gewend zijn en graag zouden willen. Helaas kunnen we niet met groepen samen komen en samen vieren. We moeten deze periode anders invullen en elkaar op een andere manier laten zien dat we aan elkaar denken.
KBO-PCOB verzorgt een aantal mooie kerstinitiatieven. Veel afdelingen hebben laten weten wat zij komende maand gaan doen. Klik voor inspiratie op de button hieronder, heeft u zelf inspirerende tips dan kunt u die ook doorgeven.
Inspiratie
 
Vera verrast met Paul van Gorcum
 
Vandaag is er weer een nieuwe vlog verschenen van Vera van Brakel op ons youtube kanaal. In deze filmpjes praat Vera met (bekende) senioren over wat hen verrast, de titel van de serie is dan ook ‘Vera Verrast’. We wensen u veel kijkplezier. Deze keer is Vera in gesprek met Paul van Gorcum.
Bekijk de vlog
 
Volg ons
Facebook   Twitter
 
Links naar
onze websites:
KBO-PCOB.nl
UnieKBO.nl
PCOB.nl
 
Seniorenorganisatie
KBO-PCOB
Ringwade 67
3439 LM Nieuwegein
Telefoon: 030 – 3 400 600
E-mail: info@kbo-pcob.nl
Aanmelden  |  Reageren   |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
...